praktische informatie

BETALING

Alle op de orange or red website vermelde bedragen zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

We accepteren betalingen via IDEAL, Bancontact, creditcards, alsmede betalingen door directe overschrijving. 

De bestelling wordt verstuurd na ontvangst van betaling.

VERZENDING

orange or red verstuurt wereldwijd via PostNL met track & trace code.We streven ernaar om alle bestellingen binnen twee werkdagen te verzenden.

Binnen Nederland is verzending gratis voor bestellingen vanaf € 75,-. Voor verzending binnen Europa hanteren we verschillende tarieven. Een specificatie van de verzendkosten per land kun je inzien bij het doorlopen van het besteltraject.Voor verzending naar Groot Brittannië geldt een orderbedrag van minimaal € 160,-, dit i.v.m. gewijzigde regelgeving in GB. Wil je bestellen van buiten Europa? Neem dan contact met ons op.

Goed om te weten: orange or red draagt geen verantwoordelijkheid voor bijkomende kosten zoals importbelasting, douanekosten of andere financiële verplichtingen die kunnen gelden naast de standaard verzendkosten.

orange or red vindt het belangrijk dat de bestelling in goede orde bij je aankomt. Daarom controleren we de producten voor verzending zorgvuldig en versturen we je pakket aangetekend via PostNL. Mocht er toch iets zijn misgegaan tijdens het transport, neem dan zo snel mogelijk contact op, we zullen dan ons uiterste best doen dit voor je op te lossen.

RUILEN EN RETOURNEREN

orange or red wil graag dat je blij bent met je aankopen. Mocht een artikel niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je het ruilen of retourneren.

Retourneren
Volg voor retourneren de volgende stappen:
• stuur binnen 7 dagen na ontvangst van je bestelling een email naar info@orangeorred.nl, waarin je aangeeft welk product je retourneert.
• zend het product ongebruikt en in goede staat uiterlijk 7 dagen na deze mail terug naar orange or red, bij voorkeur in de originele verpakking. Stuur zo mogelijk ook de pakbon mee terug, zodat voor ons duidelijk is om welke bestelling het gaat.

Zodra orange or red het geretourneerde product in goede staat heeft ontvangen, wordt het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen op je bankrekening teruggestort. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening van de klant.
Mocht een retourzending niet aan onze voorwaarden voldoen, dan laten we je per email weten hoe deze situatie wordt afgehandeld.

Ruilen
Als je een product na ontvangst wil ruilen, stuur dan het te ruilen product naar ons terug. Volg hiervoor dezelfde stappen als voor retourneren. Het gewenste product bestel je via de normale bestelprocedure op onze website en reken je ook op de gebruikelijke manier af. Het aankoopbedrag van het geretourneerde product storten we binnen 7 dagen terug op je bankrekening.

GARANTIE EN ONDERHOUD

Garantie
Wij geven om onze producten en doen vanzelfsprekend ons best om deze in topconditie aan onze klanten te leveren. Vertoont je product binnen twee maanden na verzending desondanks toch een gebrek als gevolg van een tekortkoming van orange or red, neem dan contact met ons op. Indien het gebrek binnen de garantie valt zullen wij kostenloos zorgdragen voor reparatie of vervanging.

N.B. Textiel is gevoelig voor contact met scherpe voorwerpen zoals sieraden, spijkers etc. Daarom kunnen we niet garanderen dat klachten met betrekking tot ladders en/ of gaten geaccepteerd worden. Dit omdat het voor ons niet na te gaan is wat er is gebeurd. Wel kunnen we kijken of we een dergelijke beschadiging voor je kunnen repareren. Hiervoor brengt orange or red dan enige kosten in rekening. Mocht je hiervan gebruik willen maken, neem dan contact met ons op.

Onderhoud
Alle orange or red producten zijn voorzien van een hangtag met wash & care informatie. Voor het onderhoud van je product raden we je sterk aan deze aanwijzingen te volgen.

ALGEMENE INFORMATIE

orange or red
Krelagestraat 16
2012 CS  Haarlem
Nederland

info@orangeorred.nl
+31 (0)6 30868073

www.orangeorred.com

KVK: 34280187
BTW: NL 002 162228 B 64

IBAN: NL 42 INGB 0003606306
BIC: INGBNL 2 A

TOT SLOT

De inhoud van de website is door orange or red met zorg samengesteld, aan de informatie op orangeorred.com kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Als  je vragen hebt over de inhoud van de website, neem dan contact met ons op. orange or red aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die verband houdt met het gebruik van deze website. Ook is orange or red niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen of andere websites die verwijzen naar orangeorred.com.

orange or red behoudt zicht het auteursrecht op deze website voor. Uitsluitend met bronvermelding van orange or red is het toegestaan informatie van deze website geheel of gedeeltelijk over te nemen en/ of te verspreiden.

orange or red is gevestigd in Nederland. Op al onze overeenkomsten en leveringen is het Nederlandse recht van toepassing.

Klik hier voor de uitgebreide algemene voorwaarden.